Vad är väl en blogg egentligen?

Jag var sjuk när jag blev gravid. Det är inte så många som vet det och jag gjorde ingen stor grej av det. Diagnosen sa Utmattningssyndrom och jag hade nästan helt tappat förmågan att läsa sammanhängande text. Närminnet var helt borta och det kunde ta mig flera timmar att få i mig frukost på morgonen. Månaderna gick och i brist på professionell hjälp (jag stod i kö, världens längsta kö) började jag hitta mina egna sätt att koppla tillbaka från att ha en reptilhjärna som arbetade på heltid till att träna på att hitta fokus igen. Flytta fokus framåt istället. Ljudböcker och walking meditation tog mig ganska långt men det som vände det ordentligt var att jag blev gravid. Kanske var det precis den avledning min hjärna behövde för att ta sig vidare.
 
Jag blev gravid och började jobba heltid igen. På den vägen är det. Någonstans i mitt nestande dammade jag också av den gamla symaskinen som stått oanvänd i flera år och med hjälp av Pinterest och en vass sprättare började jag skapa saker till det lilla livet i magen. 
 
Det är där jag är nu. Läser någon ens bloggar nuförtin? I dunno, här kommer den som vill kunna följa mig och mitt skapande, mina misslyckade försök till nya mönster och kanske en och annan återbrukad möbel..
 
 
 
 
 
 
Till top